Tapahtumat salissa

Urheilu- ja liikuntatapahtumien lisäksi sali voidaan muuntaa messu- ja konserttikäyttöön tai siellä voidaan järjestää erilaisia juhlatilaisuuksia.

Salin kapasiteetti

Salissa tilaa on huikeat 1613 neliötä ja näin se on helppo mukauttaa toimimaan monissa eri tilaisuuksissa. Sali on mahdollista jakaa kolmeen eri osaan laskettavien tilanjakajaverhojen avulla. 

Siirrettäviä teleskooppikatsomopaikkoja katsomossa on 1300 kappaletta. Sivukatsomolla kapasiteetit ovat 226, 123, 123 ja 236 per avattava tuolirivistö. Päätykatsomossa paikkoja on 296. 

Salissa on kahdeksan aitiota, joista neljässä on pieni keittiö. Lisäksi yksi aitio on täysin esteetön. Kiinteitä aitiopaikkoja on yhteensä 90, joista suurin aitio on 15 katsojalle ja pienin seitsemälle.

Kahviossa on istumapaikat 164 hengelle. Yläparvelta löytyy myös 25 neliön selostamo/lähetystila.  

Lava

Äänekoski Areena Pankkarilla on suunniteltu paikka esiintymislavalle. Mikäli tapahtumajärjestäjä rakentaa esiintymislavan, lavan alle on asennettava suojalevyt (25 mm koivuvaneri). Halliosan vapaakorkeus on 9 metriä.

Lavarakenne toteutettuna Pankkarin avajaiskonserttiin 2019

Aitiot

Salissa on kahdeksan aitiota, joista neljässä on pieni keittiö. Lisäksi yksi aitio on täysin esteetön. Kiinteitä aitiopaikkoja on yhteensä 90, joista suurin aitio on 15 katsojalle ja pienin seitsemälle.

Neljässä aitiossa on keittiö, jonka varustukseen kuuluu mikro, jääkaappi, pesuallas, säilytystilaa sekä pöytäryhmä. Keittiöosuudesta on suora käynti aitiopaikoille. Keittiö ja aitio ovat erotettavissa liukuovella. Aitiopaikkoja vuokrataan peleihin, tapahtumiin ja konsertteihin.

Sähköt ja valaistus

Äänekoski Areena Pankkarilla on huomioitu sähkön riittävyys tapahtumajärjestäjien tarpeisiin. Tapahtumien tarvitsemat sähkösyötöt (voimavirta) sijaitsee palloilusalin takaseinässä. Areenalla on yksi kiinteä 10 m trussi, johon on mahdollista kiinnittää tapahtumavalaistusta. 

Äänentoisto

Äänekoski Areena Pankkarin oma äänentoisto mahdollistaa pelien, turnausten, messujen ja muiden vastaavien tapahtumien äänentoiston. Langattomat mikrofonit toimivat koko permantoalueella. Konserteissa tapahtumanjärjestäjän on tuotava tarvittava tekniikka paikanpäälle.

Rakentaminen

Rakennuksen molemmin puolin on ovet, joiden kautta tapahtumakalusto on helppo tuoda sisään. Salin lattiamateriaali on joustoparkettia. Lattia on suojattava tapahtumatoiminnassa messumatoilla ja mikäli rakentamisessa käytetään henkilönostinta, lattia on suojattava suojalevyillä. Messumatot ja suojalevyt löytyvät Pankkarin varustuksesta.

Pohjapiirros Pankkarin ensimmäisestä kerroksesta

Pohjapiirros salin toisesta kerroksesta

Tiedustelut ja varaukset

Äänekosken liikuntapalvelut
[email protected]
020 632 3217

Tilavaraukset ja hinnat