Koripallo

Koripallo on joukkuelaji, jossa pelaajilta kysytään monipuolisia fyysisiä ja teknisiä ominaisuuksia kuten kestävyyttä, nopeutta, kehon kontrollia ja toimivaa silmä-käsi          -koordinaatiota. Lisäksi lajissa vaaditaan taktista pelisilmää.

Koripallokenttä Pankkarilla

Äänekoski Areena Pankkarilla on liigatasoisen ottelutoiminnan mahdollistava joustoparketilla oleva koripallokenttä ja digitaalinen, liigavaatimukset täyttävä pisteenlaskujärjestelmä.

Huima-Puhu 19.1.2020 kohtasivat Pankkarilla pelatussa miesten 1-B Runkosarjan pelissä.

Salin kapasiteetti

Salissa tilaa on huikeat 1613 neliötä ja näin se on helppo jakaa moneksi eri harjoittelukentäksi. Sali on myös mahdollista jakaa kolmeen eri osaan laskettavien tilanjakajaverhojen avulla. 

Katsomot

Siirrettäviä teleskooppikatsomopaikkoja katsomossa on 1300 kappaletta. Sivukatsomolla kapasiteetit ovat 226, 123, 123 ja 236 per avattava tuolirivistö. Päätykatsomossa paikkoja on 296. 

Salissa on kahdeksan aitiota, joista neljässä on pieni keittiö. Lisäksi yksi aitio on täysin esteetön. Kiinteitä aitiopaikkoja on yhteensä 90 kappaletta, joista suurin aitio on 15 katsojalle ja pienin seitsemälle.

Kahviossa on istumapaikat 164 hengelle. Yläparvelta löytyy myös 25 neliön selostamo/lähetystila.

Pukuhuoneet

Salin yhteydessä on neljä 19 m2 kokoista suihku- ja wc-tiloilla varustettua pukuhuonetta. Lisäksi salin yhteydessä on kaksi pukuhuonetta tuomareille sekä ensiaputila.

Huiman kotipelissä Pankkarilla 19.1.2020 Veeti Jämsen nöyryytti vastustajaa.

Käyttövuorojen tiedustelut ja varaukset

Äänekosken liikuntapalvelut 
[email protected] 
020 632 3217 

Tilavaraukset ja hinnat