Salibandy

Salibandy on suosittu liikuntamuoto sen edullisuuden, helppouden ja matalan aloittamiskynnyksen vuoksi. Laji kohottaa fyysistä kuntoa, nostaa vireystasoa ja tarjoaa mahdollisuuden sosiaaliseen yhdessäoloon.

Salibandykenttä Pankkarilla

Äänekoski Areena Pankkarilla on liigatasoisen ottelutoiminnan mahdollistava siirrettävä salibandyalusta ja kaukalo.

Pukuhuoneet

Salin yhteydessä on neljä 19 m2 kokoista suihku- ja wc-tiloilla varustettua pukuhuonetta. Lisäksi salin yhteydessä on kaksi pukuhuonetta tuomareille sekä ensiaputila. 

Salin kapasiteetti

Salissa tilaa on huikeat 1613 neliötä ja näin se on helppoa jakaa moneksi eri harjoittelukentäksi. Sali on mahdollista jakaa kolmeen eri osaan laskettavien tilanjakajaverhojen avulla. 

Katsomot

Siirrettäviä teleskooppikatsomopaikkoja katsomossa on 1300 kappaletta. Sivukatsomolla kapasiteetit ovat 226, 123, 123 ja 236 per avattava tuolirivistö. Päätykatsomossa paikkoja on 296. 

Salissa on kahdeksan aitiota, joista neljässä on pieni keittiö. Lisäksi yksi aitio on täysin esteetön. Kiinteitä aitiopaikkoja on yhteensä 90 kappaletta, joista suurin aitio on 15 katsojalle ja pienin seitsemälle.

Kahviossa on istumapaikat 164 hengelle. Yläparvelta löytyy myös 25 neliön selostamo/lähetystila.

Äänekoski Areena Pankkarilla liigatason pelejä!

11.1.2020 järjestettiin historian ensimmäinen liigatason salibandyottelu Areena Pankkarilla. Ottelussa kohtasivat Happee floorball ja Tikkurilan Tiikerit. Katsojia paikalla oli yli 800. Ota yhteyttä meihin ja järjestä Pankkarilla oma tapahtumasi! 

Happee-Tikkurilan Tiikerit 11.1.2020 ottivat mittaa toisistaan Pankkarilla salibandyn liigaottelussa.

Käyttövuorojen tiedustelut ja varaukset

Äänekosken liikuntapalvelut
[email protected]
020 632 3217

Tilavaraukset ja hinnat