Info

Äänekoski Areena Pankkari on Äänekosken kaupungin oma monitoimihalli. Sille on helppo saapua jokaisesta suunnasta. Itse areena sijaitsee aivan nelostien kupeessa monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Keskustaan on matkaa 3 km ja lähimmille bussipysäkeille 400 metriä. 

Ilmainen pysäköinti

Pankkarin ulkoalueilla on 172 lämmittämätöntä parkkipaikkaa ja 5 invalidipysäköintipaikkaa kiinteistöä käyttäville asiakkaille. Lisäksi parkkialueella on tilaa myös busseille ja suuremmille ajoneuvoyhdistelmille.

Pysäköintialueen osoite navigaattoriin: 
Vanha Vaasantie 462, Äänekoski 

Julkiset kulkuvälineet

Pankkari sijaitsee aivan nelostien kupeessa ja se on saavutettavissa kätevästi myös bussilla. Onnibussi pysähtyy Äänekoski liittymä E:n ja P:n kohdalla, josta Pankkarille on 750 metriä. Jyväskylän liikenteen paikallisbussit pysähtyvät 400 metrin päähän areenasta. Kevyen liikenteen väylää pitkin saavutaan Kotakennääntieltä. Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä pääsisäänkäynnin edessä oleviin telineisiin katoksen alle.


Yhteystiedot

Tilavaraukset / liikuntavälineet 
[email protected]
020 632 3217 

Kiinteistönhoito ja huoltovahtimestari 
040 194 4681

Huollon päivystys
0400 640 904

Aukioloaika

Toistaiseksi Pankkari on avoinna varausten mukaan.

Palvelu- ja tapahtumatarjonta

Lue lisää Äänekosken alueen kohteista ja tapahtumista Visit Äänekoski -sivustolta www.visitaanekoski.fi

Äänekoski Areena Pankkari on Äänekosken kaupungin ylläpitämä ja hallinnoima monitoimihalli. Käy lukemassa lisää kaupungista www.aanekoski.fi

1.kerroksen pohjakuva

2. kerroksen pohjakuva