Pankkari on auki!

Äänekoski Areena Pankkarin liikuntatilat on avattu jälleen käyttöön. Vuonna 2019 avatussa monitoimihallissa on mahdollista järjestää liigatason pelejä niin koripallossa, salibandyssä, futsalissa, käsipallossa kuin sulkapallossakin.

Monitoimiareena on kaikille!

Äänekoski on tunnettu liikunnan ja kulttuurin kaupunki, jossa on tilaa kaikenlaisille tapahtumille ja harrastuksille. Äänekoski Areena Pankkari onkin kokonaan Äänekosken kaupungin omistama ja hallinnoima monitoimiareena. Aanekoski.fi sivuilta löydät lisää tietoa jatkuvasti kehittyvästä kaupungista.

Pankkari kokoaa helposti ihmiset yhteen hyvän sijaintinsa ansiosta ja sinne saapuminen on erittäin vaivatonta ja helppoa. Äänekoskella on myös laaja skaala matkailu ja virkistyspalveluita. Visitaanekoski.fi sivuilla kaikki kohteet ja nähtävyydet on tuotu helposti saataville!

Kulttuuria ja konsertteja

Suuret ja pienet kulttuuritapahtumat ja konsertit onnistuvat taatusti Pankkarilla.  Tarvitsetko aition vai haluatko lähelle toimintaa? kaikki onnistuu Pankkarilla. Istumapaikkoja löytyy yli 1300.

Tapahtumat salissa

Sauna- ja kokoustilat

Kokoustilat taipuvat helposti esimerkiksi palavereihin, juhliin tai illanviettoon ja ne on suunniteltu 20 henkilön tarpeisiin. Tiloista on suora käynti yksityiselle terassille. Kokoustilojen yhteydessä on myös sauna, keittiö ja kaksi wc-tilaa. Lue lisää

Tilausravintola

Tilausravintolassa on täysin varusteltu suurtalouskeittiö. Ruokasalissa on istumapaikat 164 hengelle. Ravintolan yhteydestä on suora käynti terassille, joka aukeaa kauniisti Kuhnamon järvimaisemaan. Lue lisää 

Vip-tilaisuudet ja aitiot

Pankkarilla on kahdeksan aitiota, joista neljässä on pieni keittiö. Lisäksi yksi aitio on täysin esteetön. Kiinteitä aitiopaikkoja on yhteensä 90, joista suurin aitio on 15 katsojalle ja pienin seitsemälle. Aitioissa järjestät vip-tilaisuudet erilaisten tapahtumien yhteydessä. Lue lisää

Pankkari Bowling

Pankkari Bowling on yksityinen keilahalli, joka toimii Äänekoski Areena Pankkarin yhteydessä. Keilahalli on 8-ratainen ja siinä on käytetty Brunswickin uusinta halliteknologiaa. 

Pankkari Bowling on auki Su-To 14-20 ja Pe-La 14-21. 

Lue lisää