Sulkapallo

Sulkapallo on tehokasta ja hauskaa kuntoliikuntaa. Pelin vauhdikkuus tekee siitä myös tehokasta kestävyyttä, tasapainoa ja hahmotusta kehittävää terveysliikuntaa. 

Sulkapallokentät Pankkarilla

Äänekoski Areena Pankkarilla on kaksi siirrettävää sulkapallokenttää, jotka mahdollistavat aktiivisen sulkapallon harrastamisen. Lattiana on joustoparketti.

Salin kapasiteetti

Salissa tilaa on huikeat 1613 neliötä ja näin se on helppoa jakaa moneksi eri harjoittelukentäksi. Sali on mahdollista jakaa kolmeen eri osaan laskettavien tilanjakajaverhojen avulla. 

Katsomot

Siirrettäviä teleskooppikatsomopaikkoja katsomossa on 1300 kappaletta. Sivukatsomolla kapasiteetit ovat 226, 123, 123 ja 236 per avattava tuolirivistö. Päätykatsomossa paikkoja on 296. 

Salissa on kahdeksan aitiota, joista neljässä on pieni keittiö. Lisäksi yksi aitio on täysin esteetön. Kiinteitä aitiopaikkoja on yhteensä 90 kappaletta, joista suurin aitio on 15 katsojalle ja pienin seitsemälle.

Kahviossa on istumapaikat 164 hengelle. Yläparvelta löytyy myös 25 neliön selostamo/lähetystila.

Pukuhuoneet

Salin yhteydessä on neljä 19 m2 kokoista suihku- ja wc-tiloilla varustettua pukuhuonetta. Lisäksi salin yhteydessä on kaksi pukuhuonetta tuomareille sekä ensiaputila.

Käyttövuorojen tiedustelut ja varaukset

Äänekosken liikuntapalvelut
[email protected]
020 632 3217

Tilavaraukset ja hinnat